FilosofieDe Felder-Groep met maatschappelijke zetel in Hall in Tirol behoort bij de wereldwijd leidende bedrijven als het gaat om aanbieden van houtbewerkingsmachines voor ambacht, bedrijf en industrie.

Met hartstocht, overtuiging en moed voor innovatie vervolgen wij sinds 1956 een centrale filosofie: onze klant exact die machine aanbieden die hij nodig heeft.

Medewerkers in 72 landen en meer dan 200 verkoop- en servicepunten dragen deze visie in de ganse wereld onder het motto „alles uit één hand“. Desondanks de groeiende globale uitdagingen leggen wij nog steeds de nadruk op kwaliteit en precisie uit Oostenrijk.

[8,PR_Mappe_Profil_05,2,0]

[8,PR_Mappe_Profil_06,2,0]

De productie van de om en bij 250 producten tellende model pallet vindt plaats in de fabriek in Hall in Tirol.

Talrijke internationale onderscheidingen, zoals de Beierse Staatsprijs, de IF-Design-Award of de Adolf Loos prijs, getuigen van onze hartstocht en onderbouwen onze ambitie de beste houtbewerkingsmachines te bouwen.

Met de merken Felder, Format-4 en Hammer slagen wij er in aan de uiterst individuele eisen van ambacht, bedrijf en industrie zonder compromis te voldoen.[8,PR_Mappe_Marken_01,2,0][8,PR_Mappe_Marken_02,2,0]